25.03.2008 06:42
Opsamling T yrkiet

Så er jeg tilbage i Danmark igen ovenpå en begivenhedsrig uge i Tyrkiet.

Som jeg tidligere skrev, kom jeg nogenlunde helskindet fra årets første løb. Formen føltes rigtig god, men benene var der nok ikke helt på dagen. Det ærgrer mig fortsat, at jeg gik så meget ned på det andet bjerg, for jeg er overbevist om at et top-30 resultat slet ikke var urealistisk på det tidspunkt.

Løbet i Tyrkiet udgjorde 50 % af en noget decimeret World Cup i år, om min præstation dernede er nok til at kvalificerer mig til MX VM ved jeg ikke, men det må tiden vise.

Ugen i Tyrkiet bød ellers på 3 gode træningsdage, jeg fik i selskab med Allan Bachmann, Johnni Junker og Michael Iversen kørt en masse kilometer og højdemeter. Det er utroligt så meget lettere det er at træne når det er varmt, og intensitet i træningen giver stort set sig selv, når man engang imellem skal op over en lille knold.

Tyrkiet og egnen omkring Manavgat viste sig i øvrigt at være ganske træningsvenligt, med temperaturer omkring 25 grader, små bjerge og også enkelte passager af god singletrack. Eneste store minus var de lokale hunde, som gerne ville rende efter os og give en lille hilsen med på vejen.

Efter hjemkomsten fredag aften valgte jeg søndag at stille til start i MCV´s Klassiker. Mine ben var meget trætte forud for løbet og det sammenholdt med de lave temperaturer betød en cocktail, som kroppen ikke var særlig glad for. Med andre ord stod jeg fuldstændig stille på sporet og krydrede en elendig præstation med 2 defekter og et lille styrt – jeg burde vist være blevet hjemme!

Jeg fik rullet en god tur i går og er efterhånden ved at være akklimatiseret til kulden igen, søndag står fitness.dk MX på programmet og så kan jeg teste MX benene lidt igen, forhåbentlig i plus temperaturer.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)