09.03.2008 16:35
Form test

Den sidste af vinterens træningsuger er netop overstået. Jeg kan se tilbage på en vinter, hvor tingene i det store hele er forløbet, som jeg kunne ønske. Jeg har været forskånet for skader og, fraset de små skavanker jeg havde ovenpå CT 2007, har jeg kunne træne som jeg havde planlagt.
Jeg stoppede med min styrketræning for en god uge siden og jeg føler faktisk at det har gjort mig en smule stærkere.

Vintertiden kan godt virke lang, men omvendt er det en fed periode i den forstand, at den tillader mulighed for at arbejde struktureret med træningen frem mod den nye sæson, da man ikke behøver at tage hensyn til løbene i weekenden. Dette er væsentligt vanskeligere i den rigtige sæson, hvor der altid er et eller andet løb man skal arbejde hen imod. Anyways, nu er det tid til at komme ud af vinterhiet og se om arbejdet har båret frugt.

Jeg brugte dagen på at teste formen i Middelfart til Melfar MTB. På trods af en hel del mudder gik det rigtig godt og jeg kunne rulle i mål som nr. 1 efter et par timers arbejde. Jeg er godt tilfreds med den følelse jeg havde i kroppen i dag ovenpå en særdeles hård træningsweekend. Så det virker som om formen, er hvor den skal være og nu glæder jeg mig max til at komme ned i varmen og flashe alt det nye lir :-)

  1. Köser siger:

    Fedt - altid lækkert at starte ud med en sejr i et xc løb... og foran Poulsen - også sjælent (o;


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)