03.02.2008 20:45
Oakley Radar

Endnu en vintertræningsuge er blevet overstået. Det har været en af de stille af slagsen, da jeg ovenpå et par hårde uger har haft brug for en restitutionsuge. Weekenden bød på en del blæst, så jeg valgte at bruge lørdag i skoven. Fraset en hel del mudder har det faktisk været rigtig fedt at krybe i ly for blæsten og give den noget gas.

I dag søndag valgte jeg at rulle til Skanderborg i selskab med Allan Bachmann og Jesper Skriver for at teste formen til Pronghorn vintercuppen. Skanderborg slap vanen tro flot for arrangementet, og jeg fik testet mine ben lidt af i konkurrence tempo. Ikke helt uventet måtte jeg, efter en god times arbejde, konstatere at der endnu er et pænt stykke til topformen er fundet, men det bekymrer nu ikke rigtigt, da jeg først rigtig begynder at intensivere træningen fra den kommende uge.

Jeg har ellers haft fornøjelse af at køre med mine nye Oakley Radar briller en god uges tid. Brillerne er som de første på markedet coatet med nano teknologi, som, i teorien, skulle gøre dem meget resistente overfor skidt og fugt.

Jeg var en anelse skeptisk i starten, men efter at have prøvet dem i skoven til både træning og løb samt i tung regn på landevejen, kan jeg konstatere at de virker helt perfekt. Snavs og mudder forsvinder fra linserne så snart man kører en finger hen over dem, og vand vil i sig selv ikke blive siddende på glasset. Efter dagens Pronghorn afdeling må jeg også sige, at de er meget svære at få til at dugge til, det lykkedes i hvert fald ikke på den times xc jeg kørte i dag!

  1. mike jensen siger:

    tillykke med andenpladsen her i skanderborg til pronghorn-vredestein cuppen den 3/2-08.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)