23.01.2008 20:52
Sæsonplaner vol II

Som overskiften antyder, er jeg kommet endnu længere i sæsonplanerne, således har jeg besluttet at prøve kræfter med Hustlernes 12 timers løb. Jeg har tidligere kørt løb på denne distance og det er altid fascinerende at se hvordan kroppen reagerer på at køre i så lang tid. Derudover er DCU kalenderen kommet på gaden, og der kører jeg naturligvis alt hvad jeg kan.

Endnu en vintertræningsuge er ellers blevet tilbagelagt. Træningen er gået fuldstændigt efter planen, det lykkedes mig, på trods af en del mudder, at komme 2 gange i skoven i weekenden. Vintertræning på landevejen kan godt blive ensformigt, så hvis man kan distancerer sig fra gearenes knasende lyde og de slæbende bremser, så er det altså klasse at rulle en tur i skoven.

Den igangværende uge bliver den sidste af basisugerne, inden jeg har en hvile uge i vente. Denne ligger belejligt oveni studiestarten på det nye semester, så jeg lige har mulighed for at komme i gang med læsningen igen. Derefter skal der lidt mere fokus på intensitet i træningen, og hvis tiden tillader det også køres lidt træningsløb rundt omkring.


  1. RWJ siger:

    Den er bare fed, den nye lyserøde 1900-triko.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)