16.01.2008 15:41
Uge 2

Den strukturerede vintertræning har efterhånden stået på et par uger. Indtil nu er alting stortset forløbet efter planen, eneste lille minus har været, at jeg har haft en del andre ting om ørene, som har stålet lidt tid. Der burde dog efterhånden være styr på det hele, så nu skal fokus rettes fuldstændig på træningen.

Den forgangne weekend bød på min debut som skribent på mtbchat.dk, som er et Fynsk initiativ til at samle mtberne på den kant. Jeg var lørdag inviteret med til den fællestræning som mtbchat.dk arrangerer, og det blev til 3 timer i godt selskab og i fedt terræn omkring Vissenbjerg.

Søndag stod den på DCU kongres hvor jeg i kraft af min deltagelse i DCUs MTB udvalg var indbudt. Der er sagt mange ting omkring DCU og MTB sporten, men at dømme efter de signaler, som jeg fik på kongressen er der absolut stor velvilje fra DCUs side for at hjælpe MTB sporten.

Træningsmæssigt står den nærmeste fremtid fortsat på kilometer på vinterraceren, jeg håber at vejret vil tillade at jeg kan komme i skoven på mountainbike af og til, men det er ikke så tillokkende med alt den regn der er i vente.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)