08.01.2008 11:03
Sæsonplaner Vol I

Jeg har forlænget min sponsoraftale med Sparekassen Farsø i yderligere et år. Forlængelsen af aftalen har bl.a. sikret min deltagelse i to af sommerens store etapeløb, Trans Germany i Tyskland og MTB Challenge i Polen og Tjekkiet.

Begge løb er noget kortere end Crocodile Trophy, og er rutemæssigt ikke helt ens. Trans Germany er et rigtig "tonser" løb, med masser af større grusveje, mens MTB Challenge, i hvert fald på papiret, er mere teknisk, så det burde kræve lidt andre egenskaber på cyklen.

Jeg har tilmeldt mig Trans Germany sammen med Allan Bachmann fra 1900MTB. De som kender Bachmann vil vide, at han er en særdeles stærk rytter på (tyske) grusveje, så jeg håber at vores samarbejde bliver godt og forhåbentlig kan bringe os i top-10 til løbet. Bachmann er uerfaren i etapeløbssammenhæng, så jeg håber tillige at jeg kan bidrage med noget rutine udi kunsten at køre etapeløb.

Jeg deltager i MTB Challenge i den nystartede individuelle klasse. Ambitionen er at køre i top-5, hvor realistisk det så er, må tiden vise. Efter at have kørt Crocodile Trophy 2 gange glæder jeg mig til at prøve at køre i Europa og se hvordan det er. Under alle omstændigheder føler jeg at jeg er godt rustet til de udfordringer, der er i vente, og om ikke andet så ved jeg, at jeg har fysikken til at køre flere dage i træk.

Tilmeldingen til Trans Germany betyder at Maj og juni bliver sommerens første fokus måneder med en række vigtige løb, heriblandt yderligere en tysk marathon samt Topnordic24. Sidstnævnte må i øvrigt have skrevet dansk MTB historie med flest tilmeldte på kortest tid, således var mere end 300 ryttere tilmeldt til løbet efter blot 9 timer - imponerende!


     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)