28.12.2007 20:13
God jul og godt nytår!

2007 lakker mod enden. Året har budt på et væld af oplevelser og jeg kan desuden se tilbage på min hidtil bedste sæson resultatmæssigt. Jeg er både glad og stolt af at årets arbejde har båret frugt, oplevelserne, som er kommet i tillæg til alt cyklingen, har dog betydet næsten lige så meget. Specielt oplevelserne i forbindelse med sommerens tur til World Cup løbene i Frankrig og Italien samt turen til Crocodile står meget tydeligt i erindringen fra 2007.

Et nyt år står nu for døren. Jeg er kommet en del videre i mine planer med henblik på den nye sæson, temaet for sæsonen bliver ikke overraskende marathons igen. Jeg regner desuden med at deltage i minimum et europæisk etapeløb.

Derudover kører jeg naturligvis rub og stub i den danske sæson, det er ikke muligt at prioritere alt, og jeg er nok også nået til den erkendelse at jeg ikke kan rykke mit xc niveau ret meget mere, så fokus bliver lidt mere stringent på mx.

Jeg vil gerne takke alle jer, der fulgte med på siden i det forgangne år samt mine sponsorer og hjælpere, uden jeres støtte ville det hele ikke have været muligt!

Om 3 dage slutter min "ferie" fra træningen officielt og så er det på med arbejdshandskerne igen. Opdateringerne af denne side vil også blive regelmæssig igen og jeg regner med at jeg i løbet af ret kort tid kan fortælle om mine konkrete planer for 2008.

God jul og godt nytår!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)