31.10.2007 13:22
Punktum

Croc’en slutter med 3 store danske præstationer på årets sidste betydende etape, hvor alle er inde blandt de 10 første.

Dagens etape starter ved et fantastisk scenarie på havnen i Cooktown. De første små 30 km er jævnt flad asfaltvej. En stille start hvor 6 lykkeriddere, får lov at stikke fra et afslappet felt. Ved den første stigning efter 50 km tager Michael teten med Carlsen på hjul og isolerer 7 mand i forreste gruppe.

Herefter kommer fokus på at holde styr på Bennet og Sibl. Sidstnævnte bliver straffet for sine anstrengelser på de to foregående etaper, og er allerede ved 2. depot sat med de 9 minutter, som skal bruges for at lukke ham ud af kampen om 3. pladsen.

Varmen er ikke den samme faktor ved kysten som den har været de foregående dage. Men stærke vindstød har været med til at gøre det hele mere interessant for alle involverede.

Ind på Creb-tracken som er løbets sidste rigtige tekniske stykke. Det er 30 afsindigt hårde km. Alle ved at her kan løbet blive åbnet fuldstændig op igen hvis man har en dårlig dag. Stefan Rucker prøver med det sidste skud i bøssen at komme væk, og er dermed årsag til at gruppen springes i stumper. Bettin og Fojtek svarer bedst igen. Joachim har lidt at komme med, men må snart sig sig passeret af samtlige danskere, mens han er af for at trække.

Ud af tracken kommer de to forreste i klassementet sammen i fuld fart. Bettin tillader ikke at de bliver nogen som helst tivivl om hvem der er mesteren i dette løb. Carlsen kommer efter, og få minutter senere også Tim Bennet. Michael kommer ned af bjerget med overskud og hamrer ind mod de sidste 20 km. Der sker det pudsige at han pludselig har Bennet bag sig, da denne har drejet op af Creb-tracken igen og har mistet sit forspring. De følges til mål, og Michael lader Tim køre over stregen først.

Sibl er så langt tilbage at han hurtigt kan regnes ud af klassementet. Det mere interessante er hvorvidt forspringet til Rucker er bevaret. Efter aftensmad kommer den endelige stilling op, og vi får den glade besked at Michael har tilerobret en plads, og slår Rucker med 2 min efter små 1200 km.

Efter Michael kommer Jakob i mål efter en etape, som har lægget rigtig godt til ham. Allan bliver 4. Bedste master.

Løbet er reelt slut, og resultaterne vidner om en fantastisk præstation af de danske drenge. Allan vinder master og bliver 3 overalt. Michael 4 i elite. Jakob bliver 11 i elite.

Rasmus


 1. Klaus Vesterlund siger:

  Hep hey fra RBS! Skulle hilse at sige der venter en lammer..


 2. Klaus Vesterlund siger:

  Hep hey her fra RBS. Skulle hilse at siger der venter en lammer....


 3. Farmer siger:

  Tillykke fra Rusland, hvor jeg skal hilse fra alle i DAN-PIG A/S - vi synes at der mangler et billede af din hårdt prøvede røv på siten - kan det lade sig gøre til ære for RØV sponsoren?


 4. Mammen siger:

  Ja ja ja - ros ros ros, flot, super, respekt - imponerende my ass. Hvor er etapesejren, hvor er podieplaceringen, hvor er medaljerne???? Og ikke nok med det - nu ligger I jo sikkert på en strand og feder den. Venter på det næste dyk mens I holder øje med den kvindelige dykkerinstruktør i latex. Det bliver man sgu ikke mester af - men når I nu alligevel ligger der og slapper af, så kan I jo passende lige tage en ekstra pint og tænke på alle de vinterramte stakler der render rundt i DK og fryser. Rigtig god ferie røvhuller - og ja - det er vel en okay præstation - når det nu ikke kan være anderledes....


 5. snegl siger:

  RESPEKT! til jer alle 3, i er FOR vilde. Ser frem til endnu et super powerpoint show - det tidligere var helt fantastisk!! - og håber I nyder sidste etape!


 6. hhmn siger:

  Max godt kørt Borup, jeg er imponeret over din indsats, specielt når man ser det øvrige felt. Med den rigtige cykel går det jo...........


 7. Rikke siger:

  SÅDAN!! Fantastisk kørt - jeg er stolt af at kunne påstå, at jeg kender jer!


 8. Köser siger:

  Fedt... kæmpe tillyke, selvom jeg tror at du borup er lidt skuffet overt ikke at have hevet 3.paldsen hjem.... det er sidtsygt flot kørt nu hvor feltet har været stærkere end nogensinde før! vi ses i DK til en "hygge" sur vinter træning med lys


 9. Erik siger:

  Superflot Michael!! men nu må du jo afsted igen næste år, podiepladsen trækker nok mere end nogensinde. Du har jo bevist at det er der du hører til. Godt du ikke fik et stykke bøjet træ mere, der flyder nok med træ her i forvejen :-)


 10. iver siger:

  Godt kørt dernede drenge! Vi ses i dk


 11. Helmer siger:

  SUPER kørt alle sammen. Næste år må i lavet et TEAM DK og smaddere dem alle sammen. God tur hjem.


 12. Hans-Henrik B siger:

  Hvor er der sejt kæmpet Michael! Nyd sidste etape


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)