27.10.2007 20:31
Recovery…

Efter en nat i teltet, hvor en del tanker er gået igennem hovedet angående min fremtid i dette løb, blev det endelig morgen og tid til at komme på cyklen igen. Denne var som bekendt ny til dagen, så dagens første kilometer var en anelse nervøse for mit vedkommende.

Kroppen viste sig at have restitueret godt ovenpå de mange knubs fra i går, og efter at have set tingene lidt an begyndte jeg faktisk at føle mig ovenpå igen.

Jeg havde fra starten håbet på lidt gavehumør fra feltet, og efter et par dage hvor lykken ikke just har tilsmilet mig, gik tingene faktisk min vej idag. Feltet tog det stille og roligt de første 50 km. Derefter blev der skruet lidt op for blusset og 5 mand, som ikke havde nogen betydning i klassementet fik lov til at køre væk. Tempoet gik herefter helt i bund og vi tog det stille og roligt til mål.

Her kunne jeg konstatere at mit knæ ikke havde nogen smerter og både skulder og kraveben også ser ud til at klare anstrengelserne. Derudover kunne jeg glæde mig over besøg af et par venner fra Cains i form af Will og James, sidstnævnte er gift med en læge, så der var også lidt forbinder til mig.

Vi har for en stund slået lejt i Chillagoe og jeg har derfor bevilget mig selv den luksus at spise en burger og fritter – priceless! Resten af dagen i dag skal bruges på at slappe af mens hjælperne gør vores bil klar til en seriøs tur i Outbacken, der er ikke mindre end 560 km til næste tank – ikke at det betyder noget jeg skal jo cykle det!

Cheers

Michael

 1. RWJ siger:

  Hej alle Som nogen har set er Michael i dag kravlet op hvor det bliver spændende. At fejre den halve sejr en 2. plads er, har været super fedt. Hold jer til nettet i morgen. Rasmus


 2. Lars siger:

  "Recovery" er åbenbart Michaels helt stærke side, i hvert fald har jeg lige set, at han er blevt nr. 2 på dagens etape. Hvor er det godt gået Michael! Nu skal du sgu på podiet.


 3. Linda siger:

  Så vidt jeg kan se på crocodile-trophy.com er Michael blevet nr. 8, Agger nr. 13 og Allan nr. 4 i master på 6 etape. Men de havde alle 3 samme tid! Vigtigere så kan jeg se at Michael hentede 6 min til Rucker, så nu er der kun 6 min op til 3. pladsen i samlet stilling. Jeg skal nok update siden, så snart jeg har mere fra Australien


 4. Köser siger:

  WOAW hvad fanden skal man sige michael - du er min helt, min superman... er fuld af beundrig - håber at skæbnen og alt falder ud til din fordel - så målet nåes! Forza 1900mtb - Ghost


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)