21.10.2007 04:55
Almost there…

Så er der kun 2 dage til det igen bliver alvor. Jeg er kommet godt på plads i det australske og sammen med Allan har jeg fået trænet alt det jeg kunne ønske. I dag står den på afslapning, inden en kort rulletur bliver den allersidste forberedelse inden vi starter tirsdag kl 11.

Dagene har lige så stille fundet sin egen rytme, hvor vi har trænet, slappet af, ordnet praktiske gørmål og forsøgt at introducere Aussierne til det danske køkken. De syntes at risengrød var fremragende, hvis det ellers var morgenmad!

Onsdag var vi et smut på træningstur i regnskoven og stødte undervejs på en 2 meter python, som lå og solede sig på sporet, efter at have taget hinanden lidt i syne kunne vi dog gå fredeligt hver til sit.

I går var vi inviteret til BBQ hos Struan Lamont, som kørte løbet sidste år og som også deltager i år. Der var en hel del af de øvrige australske deltagere tilstede samt lidt stjernestøv i form af Tracey og Mike Hannah.

Vores danske delegation er efterhånden blevet fuldtallig. Jacob Agger ankom i fredags, mens min hjælper Rasmus og Jacobs far, Claus, er ankommet i dag søndag. Så snart vi har hentet vores 4x4 i morgen samt været til et lille intromøde, burde vi alle være klar til kamp.

På egne og de andres vegne meldes om godt humør og god form, så nu er det bare at komme afsted og give den noget gas – hvad der så kommer til at ske må tiden vise!

 1. Linda siger:

  Hvis der nu skulle være andre ligesom mig, der savner at se Michael live, så tjek dette link...! Han udtaler sig på videoen, som der er linket til, til højre på skærmern. http://www.cyclingnews.com/mtb/2007/oct07/croctrophy07/


 2. Mette Borup siger:

  Hey storebror.. vil bare lige sige held og lykke med løbet og god tur:-)


 3. Hans-Henrik siger:

  Så er det bare med at træde i Ghosten.... jeg hepper alt hvad jeg kan.


 4. Bachmann siger:

  fam. Hannah kan nok lære dig et trick eller to på nedkørslerne:o) Husk: Immer Kette rechts


 5. Grinder siger:

  Hej Michael. Al mulig held og lykke "down under". Håber, at den Flamske Løve kan give ekstra kræfter undevejs :o)


 6. Kirk siger:

  Fedest, hils og koer staerkt.


 7. Simon siger:

  Hej B Jeg glæder mig meget til at følge med igen i år. God vind, og kør røven ud af bukserne!


 8. Borup siger:

  Saa er bloggen oppe. Den kan findes paa http://www.stiftenblog.dk/michael


 9. Fam. Skolegade siger:

  Hej downunder. Bevar det gode humør, også når det ser værst ud. Vi skal nok tage alle bekymringer,så bare mas på for fuld skrue. Glæder os til at det går løs. AP :-)


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)