16.10.2007 09:08
Cairns

Så er jeg nået til Cairns. Cairns er beliggende ca. 60 km fra Mareeba hvor vi starter CT på tirsdag.

Jeg ankom hertil i mandags sammen med Allan Carlsen efter en relativ problemfri tur, vi er bosiddende ved Will Bird, som jeg mødte under sidste års Croc.

Indtil nu har vi brugt tiden på at få styr på en masse praktiske detaljer samt få trænet en smule, I går blev det til en noget jettag præget tur, mens det idag er blevet til små 4 timer I et overkommeligt tempo. Will har lovet at vise os lidt rundt de næste dag, hvilket letter træningen et nyt sted ret betragteligt.

Allan og jeg skal desuden interviewes til Cairns Post i morgen samt lave en reportage til den lokale TV station. Vi har fået det arrangeret således, at vi skal lave reportagen ved Cairns Biocycle Works, som hjalp mig med min cykel sidste år, så det er en god måde at sige tak for sidst.

Vejret har indtil nu været meget behageligt, med temperaturer omkring 35 grader, der er dog lovet lidt varmere vejr sidst på ugen. Det passer mig rigtig godt, da en stor del af den første uge handler om at vænne sig til de høje temperaturer, som jo ikke just har været det, der har præget det danske vejr i efteråret.

 1. RWJ siger:

  Singapore - jeg er nu i varmen og lander i morgen tidlig i Cairns. Ses!


 2. Karen -Auckland siger:

  Held og lykke med løbet Borup, håber det kommer til at gå dig lige så godt som sidste år, hvis ikke bedre... Vi glæder os til at følge løbet her på det danske handelskontor i Auckland. Hils min Jacob mange gange! Good Luck. Cheers, Karen LJ.


 3. Grauballe siger:

  Vi er klar ved PCen og håber du er ditto på cyklen


 4. Peter Riis siger:

  Hej gutter, nu lukker i bare op på tirsdag ikke. Og lad nu være med at gøre noget jeg ikke ville have gjort. God vind. P.


 5. Linda og Fam Plougmann siger:

  Bare lige en lille hilsen fra en internetcafe i Madrid. Masser af gaature og kulturelle oplevelser i en by, som er praeget af tapas, Goya (spansk kunstner), tyrefaegtere og Real Madrid! Vi har 20+ og nyder efteraaret. Glaeder os alle til at udveksle oplevelser med dig. Kh Linda og fam Plougmann


 6. RWJ siger:

  Jeg er packed and ready. Så nu venter jeg are på at tiden flyver afsted så det kan blive fredag og jeg skal med flyveren.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)