01.10.2007 16:48
Hillerød MX

103 meget våde kilometer ventede forrude i går, da Indenrigs- og Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen, skød Hillerød MX i gang.

Endnu en uges hård træning var tilbagelagt, da jeg stod klar på stregen til Danmarks største MX-løb. I dagens anledning stillede jeg op som "John Jensen" for min sponsor Aksel V. Jensen, der har hovedsæde i Nødebo som ruten undervejs passerer.

Jeg stod og snakkede lidt med DMKs talent Jonas Pedersen før starten, som kunne meddele at ruten dagen før havde været tæt på flydende. Der var altså (vanen tro) lagt op til et nordsjællandske mudderbattle. Ude på ruten viste det sig at være nøjagtig lige så flydende som man kunne frygte, og der gik ikke lang tid før lyden af slæbende bremser hang tung i luften.

Vi kom relativt hurtigt en lille gruppe på 8 af sted. Denne gruppe blev ret hurtigt descimeret til 5 bestående af Iversen, Vesterlund, Grönbech, Repshus samt undertegnede.

Iversen hang lidt i elastikken og Repshus nægtede at arbejde, så derfor var vi altså kun 3 til at tage slæbet i gruppen. Vi fulgtes pænt ad indtil der manglede omkring 70 km., hvor de første par ryk blev sat ind.

Vesterlund slog et lille hul til resten af gruppen med omkring 80 kilometer igen, jeg følte godt at jeg kunne lukke hullet, men ville ikke trække de andre med op. Resphus nægtede forsat at bidrage med noget som helst, så jeg må indrømme at jeg blev en smule gal og fik mindre diplomatisk fortalt ham, at nu kunne han godt komme i sving ellers var der øretæver i luften!

Dette gjorde ham dog bare endnu mere arbejdssky, og så lavede Grönbech og jeg en lille landskamp hvor vi stak på skift og lod Repshus lukke.
Grönbech slog et godt hul og efterlod mig med nordmanden. Herefter kostede en drilsk pil og lidt for meget syre ca. 5 minutters fejlkørsel og så var topstriden pludselig forvandlet til 8 min til Vesterlund og en placering som nr. 8!

Jeg kogte fuldstændigt over inden i mig selv over min egen dumhed, og så er der jo kun et at gøre - straf GHOSTEN!

Jeg besluttede at smide de taktiske bånd og bare åbne op for sluserne. Dette lykkedes rigtig godt, da jeg hentede de foranliggende en efter en og til sidst kunne Repshus heller ikke holde hjul mere, på de små stigninger med 10 km til mål. Rob fra HMTBK råbte at jeg lå 3 igen og så var det bare at dreje lidt mere på gashåndtaget ind til mål.

På stregen kunne jeg ønske Grönbech og Vesterlund tillykke med resultaterne, og kunne, efter et hurtigt tøjskift, smutte på podiet og modtage en MTB samt en Bosch boremaskine som belønning for dagens anstrengelser.

Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet i går. Benene var måske til mere end en 3. plads, men nogen gange skal tingene også flaske sig lidt for at alting lykkes. Samlet set er jeg i hvert fald godt tilfreds med en 3. plads, og løbet var en rigtig god indikation på at formen er hvor den skal være forud for Crocodile.

Øbro cykler havde lavet et super flot arrangement, og de små 1000 ryttere til start gør løbet til noget specielt. Løbet er dyrt, men det er altså også over vanlig dansk standard.

Søndag gælder det DM i MX og er benene som de var i går, så skal det nok blive rigtig skægt!

 1. Simon siger:

  Super Borup. Kikkede på resultatlisten og tænkte på hvem John Jensen mon kunne være :) Jeg glæder mig til at se hvordan du klare den på søndag. Jeg er desværre skadet...så ingen DM til mig:( STRAF det spøgelse!!!!!!


 2. DAN-PIG siger:

  Stort tillykke fra Dan-Pig. Vi ser frem til at du vil køre i dit nye tøj. mvh./Farmer


 3. Klaus V. siger:

  Hej Mic B. Ja det føltes faktisk som om du var den stærkeste i søndags. Det talte grønbech og jeg om bagefter. Grøn var nærmest lidt rystet over dette faktum. Men I Hillerød er det tit det sker at det ikke er den stærkeste der vinder... ved jeg! Set i bakspejlet skulle du nok have lukket helt op i 10 min. lige da jeg rykkede og norsken sad og spassede. Men det er jo let at sige bagefter. Ja, jeg lavede jo et ryk da vi ramte en feedzone hvor dig og Iver skulle have lidt mam af jeres dejlige tøser. Men der stod igen med mam til mig, så jeg tænkte at så kunne i bare smage på fars hammer. Altså dig og Iver...(0: Nå, men der er jo et bette stævne nu på søndag hvor vi kan rette op på evt uballancer.. Glæder mig. SES /Klaus Vesterlund


 4. Köser siger:

  Vi krydser fingre for dig "oh vores nye hurtige 1900mtb medlem John".....


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)