20.09.2007 15:47
Det er med stor glæde, jeg kan meddele at have indgået en samarbejdsaftale med Teknologisk Institut omkring brugen af trådløse kommunikations teknologier.

Konkret betyder aftalen, at jeg skal teste nogle af de produkter, som teknologisk institut arbejder med, under Crocodile Trophy.

Teknologisk Institut driver over de næste 3 år Center for Short Range Radio, der blandt andet skal afsøge og understøtte brugen og udviklingen af trådløse produkter.

Jeg har selvfølgelig brugt en pulsmåler i min træning og løb igennem mange år, men der er ingen tvivl om at området er under udvikling og der ligger mange spændende muligheder, der bør prøves af.

Jeg er jo en nysgerrig sjæl og da Teknologisk Institut spurgte, om jeg ville være med som en demonstrator til at afprøve nogle af de muligheder som trådløse, kort-rækkende teknologier kommer til at byde sig til, sagde jeg da ja tak.

Jeg ved endnu ikke helt hvad vi kan nå at få i stand til turen down-under, men der er ingen tvivl om at turen på Ghosten gennem out-backen nok skal stresse udstyret til max.

  1. RWJ siger:

    Jeg synes helt klart du skal have noget lækkert TI grej med til Croc. Det er jeg sikker på man ville sætte pris på i karavanen.


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)