17.09.2007 16:14
Pause

Så er jeg igen kommet i gang med træningen.

Jeg startede med at holde en uges tiltrængt fri fra cyklen ovenpå Bockstensturen. Herefter har jeg indledt forberedelserne til Crocodile Trophy.

Jeg følger stort set det program som jeg havde sidste år. I korte træk består det af en masse kilometer og timer i sadlen de første uger. Herefter skuer jeg mere op for intensiteten i ugerne op til løbet. Jeg kører en relativ stor del af træningen på landevejen, da store dele af Crocodile køres på større stier. Det er også her jeg traditionelt har det hårdest, hvorimod jeg sidste år følte, at jeg havde mere overskud på stigningerne og de (få) gange hvor ruten var teknisk.

Anngangørerne har netop offentliggjort den endelige startliste til løbet, og feltet indeholder en lang række stærke navne. Dream Team stiller med Discovery Channel rytteren Benoit Joachim, den tidligere MX world cup vinder, Mauro Bettin samt Darren O´Grady. Derudover er tjekkiske Andrej Fotjek til start, som blev 3er i 2005, Fojtek står i spidsen for et, på papiret, meget stærkt tjekkisk team. Herudover tæller listen også Zeller, Marton og Stefan Rucker, som slog mig sidste år.

Listen har også fået en prominent dansk tilføjelse i form af Allan Carlsen fra ALB Gold. Allan og jeg har slået os sammen og vi rejser sammen til Australien hvor vi skal gøre de sidste forberedelser Down Under. Jakob Agger fra 1900MTB ankommer også til vores danske koloni i ugen op til løbet, så det skal nok blive hyggeligt!


     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)