29.07.2007 16:27
Europa

Efter en lille måned i det sydlige Europa blev bilen i går vendt mod nord, og sent i går aftes kom Århus i sigte igen.

De sidste uger har været meget oplevelsesrige og sportsligt meget tilfredsstillende med 2 gode resultater til World cuppen.
UCI har offentliggjort de nye ranglister og jeg indtager nu en 135. plads på verdensranglisten og slutter samtidigt World cuppen som nr. 37.

På baggrund af de 2 sidste World cups var det naturligvis også glædeligt, da jeg blev kontaktet af DCU og fik tilladelse til at køre VM i MX i Verviers i Belgien om 2 uger. Jeg glæder mig desuden over at Michael Iversen også er udtaget, og jeg derfor kan se frem til endnu en fornøjelig tur sydpå i godt selskab. Konkret rejser jeg allerede onsdag i næste uge til Belgien for at forberede mig til løbet.

Træningsmæssigt tog jeg en fri-uge ovenpå strabadserne i Dolomitterne og alperne, herefter sled Allan Bachmann fra 1900MTB mig fuldstændigt ned i bjergene omkring Garda-søen, inden jeg og Linda kørte mod Alsace.

Her har jeg brugt den sidste uges tid på at træne i de lidt mindre bjerge og prioriteret intensitet fremfor kilometer. Den næste uges tid skal bruges på yderligere at pudse formen af frem mod VM, i forhold til sidste år føler jeg at formen er bedre og jeg føler mig ikke slidt, så jeg glæder mig allerede til de 3500 HM som venter i Belgien.

De sidste uger i Europa har budt på mange oplevelser. Et af de mest glædelige var gensynet med nogle af mine australske venner fra Crocodile Trophy, som var kommet til Europa for at køre World cuppen. I klassisk Aussie-style blev der råbt, moonet og drukket øl efter alle kunstens regler!

Da jeg ikke har været i Danmark i den seneste tid er de store Tour skandaler gået lidt henover hovedet på mig. Jeg har dog været tættere på orkanens øje end jeg selv var klar over, da sidste update på denne side var sendt fra Michael Rasmussens cykelforretning i Lazice i Italien...

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)