02.07.2007 12:28
Mudder!

5. afdeling af GHOST cuppen og 4. afdeling af Post cuppen er blevet overstået i den forgange uge. Det altoverskyggende tema for begge løb har været mudder!

Onsdag aften stod den på en time i zonen i tung regn og blæst.
ÅMK havde lavet en fin rute omkring Blommehaven i Århus.

Bachmann, Iversen og undertegnede tog teten fra starten, og lavede et stort hul til de øvrige. Midtvejs på første runde gled Bachmann på en glat bro og tog Iversen og jeg med i faldet. Vi ramte alle broen ret hårdt og det tog lidt tid før vi alle var på benene igen. Iversen slap heldigst fra styrtet, men ventede sportsligt på Bachmann og jeg. Efter lidt plenum på sporet kørte vi race igen. Bachmann var dog for medtaget til at fortsætte så han stod af, og overlod det til Iversen og jeg at afgøre løbet.

Midtvejs i løbet fik jeg et pænt hul til Iversen og troede egentligt at sejren var i hus, men et mudderpræget gear satte en stopper for de ambitioner, og så susede Iversen forbi og tog sejren med et minuts penge til mig.

Efter endnu engang at have skiftet bremseklodser på Ghosten stod jeg i går klar til at forsvare den gule trøje til Postcuppen i Varde.

VCK havde ellers højt proklameret at deres rute kunne klare store mængder vand, det viste sig desværre ikke at holde helt stik. For da regnen satte ind blev den ret hurtigt meget tung og opkørt. Jeg lavede en ok start, men blev hurtigt overhalet af Iversen og Christian Slot fra VCK og så dem aldrig siden. Løbet blev en relativ udramatisk affære for mit vedkommende. Hverken ben eller teknik var til at blande sig med de forreste, og jeg følte mig aldrig rigtig truet bagfra. Ruten var som sagt meget våd og allerede efter 4 af de 6 omgange var mine bremser endegyldigt forsvundet (igen).

På de sidste 2 omgange blev det til en del mere løbetur end hvad jeg ellers bryder mig om. I mål rakte bestræbelserne til en 3. plads.
Et resultat som betyder at jeg holder på førertrøjen, om end Iversen med sejren i går tog en stor bid af det forspring jeg havde opbygget til ham. Cuppen skal afgøres om et par mdr. i Randers og så vil jeg håbe på tørvejr og bakker!

Onsdag i denne uge gælder det ellers Ghost cup i Vejle, DMI melder igen om regn, så der er nok lagt i ovnen til at der skal slides endnu et par bremseklodser. Onsdag aften efter GHOST cup går turen mod Italien og Dolomitterne, hvor jeg søndag kører 2. afdeling af World Cuppen i MX.

Foto: www.vardecykelklub.dk

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)