24.06.2007 20:35
Træt...

Så kort kan min uge vist sammenfattes ovenpå weekendens 24 timer i Holte.

Kroppen har afgjort ikke været samarbejdsvillig, så den har mest stået på landevej, da jeg ikke gad at se så meget som en dråbe mudder mere.

Jeg har brugt ugen på at updatere dette site en smule, således kan der læses lidt mere om Crocodile Trophy 2007 på den sektion. Jeg har desuden modtaget den første officielle startliste for Crocodile Trophy. Der er ikke mange gengangere fra sidste år. Mest prominente navn er ungarske Atilla Marton som blev 2er sidste år, derudover står min ven Christophe Heinx på listen samt Christophe Desimpelaere, som jeg også lærte at kende sidste år og som arbejder for Team CSC her i Danmark. Desuden er der jo Agger som jeg også kender fra 1900MTB.

Tour feberen lurer jo ellers lige om hjørnet, hvilket for mig uundgåeligt betyder at der skal stilles drømmehold hos Politiken. Det er noget helt igennem kvalificeret tidsspild - men hva det er jo underholdende!

Ugen byder ellers både på GHOST cup onsdag og Post cup søndag, så der er nok at se til. Nu vil jeg nyde at jeg afsluttede endnu et semester på medicin i fredags, og at jeg nu har ferie - klasse!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)