20.06.2007 11:58
Nissan Nordic24

Tid til en lille update ovenpå en overordentlig våd weekend til Nordic24.

Jeg var taget til årets største danske MTB arrangement som del af Aarhus 1900 MTBs 4-mands hold, vores ambition hele året har været en top-3 placering, og det levede vi op til med en 2. plads.

Jeg har allerede beskrevet løbets forløb på 1900mtb.dk, så det jeg vil jeg ikke begive mig ind på igen. Kort kan det siges at HMTBKs hold var en klasse bedre end os, og at vi havde en fantastisk tæt dyst med Nordic Sportscenter, hvor vi heldigvis trak det længste strå. Desuden vil jeg nøjes med at konkluderer, at løbet var en meget barsk omgang og stillede utroligt store krav til både fysik og materiale. Herudover kommer det psykiske stress som en så tæt konkurrence betyder, når den står på i 24 timer.

Min krop har siden i søndags været meget træt, men det ser ud til at de skader som jeg pådrog mig undervejs kun er kortvarige, selvom jeg i lørdagens mudderhelvede gjorde et par ihærdige forsøg på at skade mit venstre knæ. Heldigvis har hævelsen lagt sig igen, og det føles helt normalt, fraset en hel del småskrammer, men dem tager man heldigvis ikke skade af!

Jeg var på en kort rulletur i går, hvilket løsnede benene en smule, så jeg regner med at kunne træne for fuld damp igen sidst på denne uge. Derefter skal der holdes fuld fokus mod de næste måneder, hvor der er en række vigtige løb på menuen.

Først gælder det 4. afdeling af Post cuppen på næste søndag i Varde, derefter går turen mod Italien og Frankrig og to afdelinger af World cuppen i MX. Jeg håber at køre så godt at en deltagelse i MX VM kan komme på tale, men det må tiden vise...

Indtil nu vil jeg glæde mig over vores helt fantastiske weekend i Holte, og den fede fornemmelse af at kunne dele resultatet med Kirk, Iver og Bachmann som jeg hentede det sammen med…

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)