11.06.2007 14:18
Cycling Nord XC

Cycling Nord havde løbsdebut i går, da Lundby Krat skulle indtages. For mit vedkommende skulle løbet være en test af formen frem mod Nissan Nordic24 i den kommende weekend – det blev en meget kort test!

Det er nu 3. gang jeg har kørt løb i Lundby krat, og hver gang er det lykkedes mig at møde op enten fuldstændigt smadret ovenpå et løb, eller efter alt for meget træning, i går var sidstnævnte tilfældet.

Benene har i den forgangne uge været en hel del mærket ovenpå weekendens 135 kilometer i Tyskland, så jeg tog nogle stille dage, inden jeg gav træningen gas sidst på ugen. Jeg havde håbet at benene havde nået at komme sig inden løbet, men under opvarmningen kunne jeg godt mærke, at der ikke var meget skud i stængerne.

Jeg lavede en noget umotiveret start, og da jeg så ellers valgte at styrte i et af de første sving gad hovedet ikke rigtigt mere.
Først prøvede jeg at finde et nogenlunde træningstempo, men det lykkedes heller ikke; og havde det ikke været for den lækre rute som Cycling Nord har i Lundby Krat, så tror jeg at jeg var stået af efter den første runde.
Til mit held mødte jeg Peter Bech fra Team Rivette, som havde det nogenlunde som mig og så rullede vi sammen en runde mere inden den stod på skygge og afslapning i målområdet.

Nu gælder det så Nordic24 på lørdag, et løb, som jeg, på trods af en enormt ringe vejrudsigt, ser meget frem til. Jeg tror at vores hold har potentiale til at køre på podiet, og alle virker til at være motiverede for at give den hvad der skal til for at opfylde den ambition.

Indtil weekenden venter lidt intensiv træning og så se hvordan weekenden arter sig...

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)