24.05.2007 09:29
GHOST cup # 3

Endnu engang stod der GHOST cup på menuen på en solbeskinnet forårsaften. Deltagelsen og kvaliteten af onsdagens felt var endnu engang flot, så der var alt i alt lagt op til en ganske hård time i zonen.

Jeg brugte opvarmningen i selskab med Anders Klinkby fra min gamle bardomsklub, Vejen BC. Anders gør sig mest i cykelcross, men mente at en gang GHOST cup, ville være god offseason træning.
Med lidt forsinkelse kom vi afsted og Klinkby viste, at han stadig er en ganske habil starter. Så jeg var gav Ghosten bundgas på det meste af første runde, bare for kunne holde hjul på de forreste, som ud over undertegnede og Klinkby betstod af Rivette-trioen Bech, Vesterlund og Poulsen.

Allerede mod slutningen af første omgang fik Vesterlund og Poulsen et lille hul til os andre, mens Klinkby blev udskiftet i frontgruppen af en stærkt kørende Bachmann fra 1900MTB. Midtvejs på 2. runde lykkedes det mig at slå et lille hul til Bachmann og Bech på en lille stigning.

Herefter fulgte en tæt kamp mellem Bech og undertegnede, hvor vi konstant havde et hul imellem hinadnen på 15-30 sek. Mens jeg samtidigt havde en konstant afstand på 30-45 sek til Vesterlund og Poulsen foran

På den næstesidste af de 6 omgange, lavede jeg et mindre styrt og Bech kom lige lovligt tæt på. Heldigvis var der endnu lidt tilbage i benene, så jeg kune øge svagt på den sidste omgang og altså køre i mål som en samlet nr. 3. Oppe foran vandt Poulsen foran Vesterlund.

Jeg er rigtig godt tilfreds med løbet igår, da jeg før starten frygtede, at jeg endnu ikke var kommet mig helt oevenpå marathon-dysten i søndags i Vejle, og samtidigt havde kørt en del landevej tirsdag.
Desuden glæder jeg mig over, at det tidlige foråras noget famlende form, nu synes væk. Desuden synes jeg, at jeg igen kører løb med den rigtige følelse i Kroppen.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)