21.05.2007 17:57
Post Cup # 3

Mountainbike Club Vejle lagde søndag underlag til 3. runde af årets post cup i XC. Da jeg er indehaver af den gule trøje, havde jeg sat næsen op efter at lave et godt resultat, for at forsvare trøjen bedst muligt.

MCV havde lavet et rigtig flot arrangement med en rigtig god rute; hurtig og med en masse højdemeter.

Jeg lavede årets bedste start og kom ud af de første 2 sving som nr. 2 efter Parbo fra Aarhus CK. Jeg kørte ret let forbi Parbo på en af de først stigninger, og kom herefter til at ligge i førergruppen sammen med Esben Kristiansen fra Cycling Nord, Agger fra 1900MTB samt Bech og Vesterlund fra Team Rivette.

Jeg sad og kogte godt og grundigt på en af de følgende stigninger, og så fløj folk ellers forbi mig. Efter nogle dybe indåndinger kom der dog igen skub i Ghosten og jeg fik mig hægtet på frontgruppen, hvor Bech og Vesterlund havde trukket lidt fra.
Midt på anden omgang kom Agger decideret flyvende forbi, i et tempo som jeg hverken kunne eller ville forsøge at følge. Aggers ryk resulterede i at frontgruppen endegyldigt blev splittet, og jeg havde herefter en tæt dyst med Esben Kristiansen fra Cycling Nord de næste 8 omgange, hvor vi holdte en ret konstant afstand til hinanden.

Midtvejs på den næstsidste omgang kunne jeg dog pludseligt begynde at skimte Agger igen, som åbenbart var begyndt at lide under det hårde tempo forrest. Kort før sidste omgang fik jeg kontakt og kunne sætte Agger på en hård stigning op mod mål. Herefter gav jeg den alt hvad jeg havde på løbets sidste omgang, og kunne rulle i mål som nr. 3 en 3-4 minutter efter Bech og Vesterlund, som jeg endnu engang må konstatere, at jeg har et stykke op til endnu før jeg kan matche i xc-sammenhæng.

Med gårsdagens 3. plads fik jeg samlet endnu en masse gode Post-cup point, og jeg håber at jeg kan have held og dygtighed til at holde trøjen året ud. Foreløbigt står den på pleje af et par ømme ben frem mod onsdagens GHOST cup i Silkeborg.

NOTE, foto: Brianlykke.dk

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)