26.04.2007 11:13
Kellerwald Bikemarathon.

Hermed en update efter et par travle løbsdage.

Lørdag drog jeg sammen med resten af 1900MTB til Kellerwald Bikemarathon. Jeg ankom til Gilserberg, 65 kilometer syd for kassel, henad lørdag eftermiddag.
Efter lidt let træning, indskrivning og en god nats søvn i nabobyen Burg Hessenstein. Stod jeg klar på stregen søndag morgen.

Benene var nogenlunde på den første a 3 runder af 40 kilometer, jeg sad med de forreste på den første stigning, men blev smidt sammen med Bonne fra Team Rivette nær toppen. Herfter fulgte de næste 30 kilomter, hvor jeg med nød og næppe kunne hænge på føregruppen. Efter første målpassage blev jeg sat lige før første stigning og kort efter blev jeg ramt af en defekt, da min venstre klampe gik løs under skoen. Jeg var dog heldig at finde skruerne igen, og efter lidt panik reperation kom jeg igang igen, benene kunne dog ikke lide pausen og det tog det meste af 20 kimlometer før der igen var rul i Ghosten. På tredje runde begyndte benene endeligt at fungere, og jeg fik rigtig godt skub i tingene og hentet en del af de tabte placeringer.

Ind mod mål kunne jeg begynde at mærke sliddet, men benene var stadig relativt friske og på stregen kunne jeg konstaterer at anstrengelserne havde strakt til en 14. plads. Resultatmæssigt var dette noget under hvad jeg havde håbet på, men defekten og benene genrelt på anden omgang var simpelthen ikke til mere.

Jeg er bange for at der umiddelbart er længere til den form jeg havde håbet på i foråret, end jeg har regnet med. Der er dog ikke andet at gøre, end at bide tænderne sammen og blive ved med at arbejde med tingene, og så skal formen nok indfinde sig før eller siden.

I går stod den så på årets første GHOST cup afdeling, efter et afbud fra Bjerringbro som arrangør, var jeg selv og resten af 1900MTB kommet til at stå i rollen som arrangører. Dette resulterede i at mine forberedelser i går blev ret kaotiske, da jeg først var i tøjet 5 min før start. Resultater blev ikke helt uventet herefter, da jeg blev nr. 5, temmeligt langt bag de forreste.

Arrangementsmæssigt var jeg dog meget tilfreds, da afdelingen i går var rigtig godt besøgt, og folk virker til at komme til løbene med den helt rigtige ånd omkring cuppen. Det skal blive spændende og se hvor stor cuppen kan vokse sig i løbet af året.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)