16.04.2007 20:46
Road Bike Shop XC

Vejret var perfekt, da min klub Aarhus 1900 MTB, i går bød velkommen til Road Bike Shop XC, et løb som samtidigt udgjorde anden afdeling af Post cuppen.

Jeg indtog forud for gårsdagens afdeling første pladsen i Post cuppen, og havde set frem til at køre ræs på hjemmebanen ovenpå lidt sygdom i den foregående uge.

Efter en tæt start kom vi af sted, med Kirk fra 1900MTB i et vanligt aggressivt udlæg. Midtvejs på første omgang ville jeg forsøge at skrue tempoet et smule og gik frem. Dette viste sig dog at give bagslag, da Michael Iversen fra 1900MTB på den næste stigning plantede undertegnede godt og grundigt og bragte sig i front i ensom majestæt.
Jeg kom herefter til at ligge med Kaare Aagaard og Peter Bech fra Team Rivette. Bech kørte ret let op til Iversen og jeg kæmpede i et par omgange med Kaare Aagard, hvorefter Kaare valgte at stå af, bedste som jeg endeligt havde fået lavet et lille hul til ham.

Resten af løbet prøvede jeg forgæves at lukke hulet til Iversen, som var blevet sat af Bech. Jeg følte mig ikke rigtigt truet bagfra, men måtte også konstatere at de herrer foran simpelthen var stærkere end jeg var, og så måtte jeg tage til takke med 3. pladsen.

Resultatet betyder at jeg beholder min samlede førsteplads i Post cuppen, selvom Iversen med gårsdagens 2. plads rykker noget tættere på mig i den samlede stilling. Denne uge skal ellers bruges på at pudse formen af til Kellerwald Bikemarathon, som jeg kører på søndag, jeg må sige at jeg, efter 3 xc løb, virkeligt glæder mig til at komme til at køre noget MX igen!

Det bliver lækkert at få nogle tyske bjerge i sigte!

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)