02.04.2007 07:08
Jydske Bank MTB løb

Den danske xc sæson blev indledt som vanligt i går i Korsør. Stik imod hvad jeg tidligere har oplevet i Korsør viste ruten sig at være helt tør og lynhurtig.

Løbet i Korsør talte som første afdeling af Post cuppen, og jeg havde ovenpå en restitutionsuge sat næsen op efter et godt resultat. Jeg var dog blevet ramt af en vaskeægte forårsforkølelse sidst på ugen, så det var med lidt blandede følelser, at jeg ankom sammen med de andre fra 1900mtb til Korsør.

Optakten til løbet forløb helt planmæssigt indtil 2,5 min. før start, hvor det pludseligt stod klart at min ene klampe havde løsnet sig – PANIK!
En venlig official fra Korsør reddede dog dagen og lånte mig en skrue, så det var med en god del adrenalin i blodet at jeg kunne rulle ind i startboksen 30 sek. før startskuddet.

Jeg lavede en enormt ringe start, men reddede den dog nogenlunde efterfølgende og kom til at ligge som nr. 5 på dagens første singletrack stykke. Det lykkedes mig dog at køre mig yderligere op igennem feltet, således at jeg midtvejs på 1. runde lå nr. 2, med Iversen fra 1900MTB 30 sek. foran mig.

Jeg besluttede at sænke tempoet en smule for at have lidt mere mod slutningen af løbet. Ved udgangen til 2. omgang kom en svensker op til mig, og han kørte ret ubesværet fra mig op til Iversen. Skæbnen var mig dog nådig, da han havde defekt kort efter og så var vi igen samlet. Svenskeren ville have, at jeg skulle arbejde for at lukke hulet til Iversen, hvilket jeg selvsagt var noget uforstående overfor.
På de næste 2 omgange insisterede svenskeren på ikke at lave noget som helst, og da vi samtidigt begyndte at blive hentet af ryttere bagfra, besluttede jeg at angribe med alt hvad jeg havde for at sætte ham af. Det virkede helt efter planen, og jeg havde netop sat jagten ind på Iversen, da han pludseligt stod i siden med en defekt.

Herefter var det bare at dreje gashåndtaget i bund resten af vejen til mål, og på de næste 4 omgange øgede jeg forspringet støt og roligt, således at jeg havde næsten 5 minutter ved målstregen, og altså kunne tage karrierens første Post cup sejr.

Løbet i Korsør var desværre ikke så stærkt besat, som man kunne ønske sig, men derfor var det nu alligevel rart at starte sæsonen med en sejr trods alt.

Nu venter en løbsfri uge, hvor jeg skal have lavet en masse træning igen, inden jeg allerede nu glæder mig til at starte i vores eget løb i 1900MTB i den gule Post cup føretrøje!

  1. Johnni siger:

    Hej Borup Tillykke med sejren! Du for mere modstand i århus den 15 april ;) Mvh Johnni


  2. AP siger:

    Så er det jo rigtig nok, det de siger ude i byen. Æh--- ham Borup,han er bare god, og det på den gamle cykel.


  3. Köser siger:

    hva så... kommer din "plastik" cykel snart (o;


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)