22.03.2007 18:24
Gran Canaria Vol. 2

Jeg er efterhånden ved at have været på Gran Canaria i en uges tid nu, og har haft lidt tid til at fordøje årets første løb samt få trænet en hel masse hernede.

Jeg har haft selskab af Johnni Junker fra DMK og sammen har vi virkeligt fået trænet en masse, vi har kørt i omegnen af 5 timer hver dag de sidste 3 dage og har undervejs været omkring en del stigninger.

Efter løbet i lørdags har vi begge været mest opsatte på ikke at komme alt for meget ud i terrænet, da risikoen for at punktere som sagt er ret stor. Det lykkedes os dog i onsdags at køre nogle timer på nogle rigtig gode små bjergveje, så lidt MTB er det da blevet til.
Ellers har vi som sagt primært holdt os til landevejen, og her har øen vist sig ved at være rigtig god. Stigningerne er moderate, temperaturen passende og vejen er, fraset fra dem langs kysten, ikke overbefærdede med bilister. Vi har desuden været forskånet for vilde hunde, nærgående bilister mv. så alt i alt er øen super til at få kørt en masse kilometer på landevejen. Øen som helhed kan bedst beskrives som beboet af (overvægtige) ældre skandinaviske turister samt mere eller mindre seriøse sportsfolk, som er hernede for at træne forud for sæsonen. Dette betyder at man ret ofte møder andre cykelryttere på de forskellige stigninger, hvilket faktisk er ganske motiverende.

Jeg vender ellers snuden hjemad nu, dog skal jeg som sagt et smut om Bruxelles på søndag, Herefter står den på en tiltrængt hvileuge, inden den danske sæson indledes i Korsør til Post Cuppen.

  1. Johnni siger:

    Hej Michael Tak for sidst! Det var sgu en god gang træning og fedt at prøve at kører i bjerge. Håber løbet i Belgien og tandlægen tur gik godt! Hils Linda Mvh Johnni


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)