15.03.2007 16:26
VISA Flanders Cup...

At slå et smut forbi sin tandlæge kan som bekendt være en halv-dyr oplevelse. Dette måtte jeg sande i mandags, hvor min tandlæge præsenterede mig for et prisoverslag på den gode side af 5000 kr., for at få repareret følgerne af konstant sukkerlage og australsk ørkenstøv i 14 dage.

Jeg er imidlertid så heldig at have en god ven, som er tandlæge i Belgien. Da jeg med bævrende stemme kunne fortælle om prisniveauet for dansk tandpleje, tøvede han ikke med at inviterer mig til Belgien til en betragtelig billigere pris. Herudover sagde Christophe, som min ven hedder, at vi da selvfølgeligt skulle køre cykelløb ved samme lejlighed, nu hvor jeg alligevel var i landet. Til denne historie skal nævnes, at Christophe udover at være tandlæge også er eliterytter i MTB i Belgien.
Således blev en ret træls mandag hos min tandlæge pludselig vendt til en tur til Bruxelles og deltagelse i VISA Flanders cup søndag d. 25. marts. Løbet er et xc løb og jeg skal derfor for første gang køre xc i udlandet, absolut en oplevelse som jeg ser frem til.

Mandag var også dagen hvor jeg, efter at have drøftet emnet indgående med Kaare Aagaard fra Team Rivette på vej hjem fra Ghost cup i Silkeborg, valgte at anskaffe mig en PowerBreathe. Instrumentet er en anordning, som er udviklet fra behandling af patienter med Astma og KOL. PowerBreathe er et respirationsinstrument, der skal bedre ind- og udåndingen.

Nu er jeg en fyr som godt kan lide at nørde med denne slags moderne træningsinstrumenter og efter at have brugt søndag eftermiddag på lidt artikelsøgning omkring produktet, har jeg valgt at prøve det af. Hvorvidt jeg kan mærke nogen effekt skal jeg nok vende tilbage til i løbet af foråret, indtil nu har jeg kunnet konstatere at jeg bliver meget træt af at bruge det.

Nu vil jeg til at pakke, da jeg snart skal af sted til Gran Canaria og Simoni og co...

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)