11.03.2007 17:10
Ghost træning vol. 2

Timeglasset er vendt, og der er nu kun 6 dage til sæsonen skydes i gang igen.

Denne søndag er blevet brugt på 6. og sidste afdeling af Ghost Vintercuppen. Jeg hentede endnu en fjerdeplads, hvilket er den samme placering som jeg har haft i alle de opvarmningsløb jeg har kørt i hele foråret. Nu er træningsløb jo netop til træning, så jeg kunne ikke andet end at more mig over situationen i dag. Efterfølgende blev det til et par timers fællestræning, sammen med nogle af de andre deltagere, som også skulle retur til Århus.

Benene var lidt trætte igen i dag. Træningsmængden i denne uge har ikke været helt så stor som i sidste uge, men intensiteten har igen været høj og så forsvinder den sidste hurtighed altså. Samlet set føles formen dog at være så nogenlunde, som jeg kunne håbe på, på dette tidspunkt af året, så jeg er fortrøstningsfuld med henblik på World Cuppen i Spanien.

Torsdag begiver jeg mig så af sted til Gran Canaria til forårets første rigtige løb, når det lørdag omkring middag går løs til første afdeling af MX World Cuppen, jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen igen, og jeg synes at vinteren er gået utrolig hurtigt. Så moralen er ganske god inden afrejsen.

Jeg regner med at updatere denne side nogle gange undervejs fra Gran Canaria, da jeg bliver dernede og træner efterfølgende, og så skal jeg naturligvis nok vende tilbage med lidt oplevelser og løbsrapporter dernedefra.

Jeg må indrømme, at det ærgrer mig en smule ikke at være til start på søndag til MX-cup i Silkeborg, men sådan er det nu engang. Silkeborg MX er et løb som jeg utrolig godt kan lide og det er faktisk også altid gået ganske hæderligt når jeg har deltaget, men tingene kan desværre ikke nå sammen i år, og så må jeg jo vende frygteligt tilbage næste år.

Note: Foto: Hans-Henrik Bjerregaard, 1900mtb.dk

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)