06.03.2007 18:31
Klassikeren

Ovenpå årets uden sammenligning hårdeste træningsuge stillede jeg søndag op til MCVs Klassiker. Jeg har kørt løbet i Vejle 3 gange før, men i år var faktisk den første gang jeg formåede at fuldføre, de foregående gange har defekter på cyklen sat mig ud af spillet, og sidste år ville cyklen heller ikke som jeg ville, så der kom jeg ikke engang til start...

I søndags var alt dog godt og der blev kørt fint race på en sjov, hård og ganske udfordrende rute. Mine ben var som ventede ikke på toppen og jeg missede derfor de forreste. Derefter kom jeg til at ligge et stykke bag de førende 4 ryttere. Herfra lykkedes det mig kun at hente Jakob Kjeldsen, og i mål endte jeg altså som nr. 4 små 7 minutter efter den vindende rytter Peter Bech fra Team Rivette. Resultatmæssigt er jeg faktisk rigtig godt tilfreds, da jeg kørte løbet ovenpå en træningsuge, hvor jeg har trænet rigtigt hårdt og med meget intensitet i intervallerne.
Jeg er derfor rigtig fortrøstningsfuld forud for de næste par ugers træning, inden sæsonstarten på Gran Canaria.

Lørdag i sidste uge blev også ugen hvor jeg sammen Med Henrik Helmer fra Cycling Nord meldte mig til DCUs nye Mountainbike udvalg. Jeg er udmærket klar over, at jeg har meldt mig til øretævernes holdeplads, men jeg blev enig med mig selv om, at det er bedre i det mindste at forsøge at påvirke tingenes gang frem for passivt at stå til og ikke engang byde ind. Jeg håber at jeg og det nye udvalg kan være med til at (gen)definerer dansk MTB.

Note: Billede fra MCV/Brianlykke.dk

  1. Köser siger:

    Hej Mic... så lige dette news flash - Abrahamo Olano stiller til start ved Marathon på grand canaris... (dog amatør)link: http://212.227.38.137/web/bike-sport-news/modules.php?name=News&file=article&sid=13481&mode=&order=0&thold=0


  2. Rasmus Mejer siger:

    Jeg tror også på at i kan få det hele til at kører igen. Rigtigt fedt


  3. Simon siger:

    Hej Borup Super du har meldt dig ind i mtb-udvalget. Jeg tror på, at du og Helmer har evnerne og nu muligheden for at dreje det i den rigtige retning. Less talk, more action!


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)