05.02.2007 21:31
Vintertræning

En træningsmæssig begivenhedsløs uge er overstået, jeg har (igen) brugt hele ugen på at køre basiskilometer, således at grundformen forhåbentlig kan blive lagt.
DMI melder om en forestående vinter, hvilket absolut ikke passer ret godt ind i programmet, da jeg gerne vil have kørt en masse kilometer på landevejen, og det er nu engang lettere hvis der ikke er glat og sne som forstyrrende elementer.

Ellers har jeg netop modtaget bekræftelse på min rejse til Grand Canaria til første afdeling af World cuppen i MX d. 17 marts. Jeg flyver af sted om fredagen og planen er så at bruge ugen efter løbet som træningslejr, forhåbentlig i noget vejr som ikke er så koldt som det danske.

Rygterne vil i øvrigt vide, at Gilberto Simoni stiller til start i første afdeling af World Cuppen, det skal jo så blive spændende at se, om han rent faktisk kommer denne gang eller bliver væk, som jeg oplevede til Crocodile Trophy.

  1. Borup siger:

    Du skriver bare...


  2. Köser siger:

    Ham Simioni har udtalt at han går efter at vinde mtb WC marathon... så mon ikke han dukker op... god træning i den dejlige danske vinter!


  3. Johnni siger:

    Hej Michael. Regner også med kører løbet og bruge uge efter som trænings lejer. Ville bare hører om jeg måtte ringe eller mail til dig om nogle praktisk spg om turen og tilmeldning til løbet. Mvh Johnni Nielsen


 Navn

 Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)