28.01.2007 14:43
Ny sponsor

Det er med stor glæde, jeg kan meddele at jeg har indgået en 1-årig aftale med virksomheden GripGrab. GripGrab er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2000 af tre brødre. Virksomheden designer og udvikler sportshandsker og tilbehør med speciale i cykelhandsker og cykelbeklædning. GripGrabs mission er, at producere funktionelle kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Man kan læse mere om GripGrab her.

Aftalen betyder at jeg i den kommende sæson vil optræde i GripGrabs handsker og skoovertræk, jeg glæder mig meget over denne aftale, da jeg allerede har stiftet bekendtskab med GripGrabs produkter og været meget tilfreds med kvalitet og design.

Jeg har benyttet lejligheden til at updatere dette site en smule, således er Crocodille Trophy og udstyr blevet updateret.
Under udstyr kan der læses mere om min Ghost HTX Lector carbon Hardtail og dens specs for 2007 sæsonen, der kan ligeledes læses mere om GripGrabs produkter under tøj.

Denne uge har ellers budt på mit første foredrag om mine oplevelser i Crocodile Trophy, jeg kunne glæde mig et ganske fornuftigt fremmøde på teknologisk Institut i torsdags.

Ugen har træningsmæssigt været en af de mere vinterlige. Jeg benyttede lejligheden til at komme i skoven for første gang i mere end 4 mdr. Bortset fra nogle lidt glatte spor, var det helt fantastisk at være tilbage i vante omgivelser igen. DMI melder at vejret i den kommende uge vender tilbage til blæst og regn, så bliver skoven nok flydende igen, og jeg regner med at næste uge igen står på kilometer på vinterraceren på landevejen.

     Navn

     Hvordan forkortes mountainbike? (Skriv med småt, filter mod bots)